Teme: Prostitucija

Prostitutke na jadranskom "putu ljubavi" prodaju seks bez kondoma za 5 evra: U sebe guraju sunđer zbog MADAM koja im zagorčava život (VIDEO)

Kao devojčica je ubila čoveka koji ju je silovao, pa je osuđena na doživotnu robiju: Posle 13 godina svetske zvezde se bore za njenu slobodu (VIDEO)

MUŠKA PROSTITUTKA OTKRIVA: Ženama nudim sve, a muškarcima samo jednu stvar!

Jaroslavu zatočili u kući u Novom Sadu, pa se brutalno iživljavali nad njom: Podvodili je, lice joj unakazili, kosu čupali

Prostitutke u SSSR-u su imale svoje opasne tehnike: U hotelima je strance čekala blud, a posle toga bi mnoge uhapsili! (VIDEO)

Studentkinje prodaju svoju nevinost preko interneta: Svaka može da zaradi bar 20.000 evra, a nadmetanje je tek počelo (VIDEO)

Robijašicu premeštaju iz zatvora u zatvor, jer kada druge zatvorenice čuju koji je zločin počinila - padne im mrak na oči (FOTO)

Mojoj ćerki treba psihijatar, neću da ja budem krivac za sve! Šokantna izjava Minine majke!

Aleks rekla da se Sanja bavi prostitucijom, a onda joj je Stankovićeva zapušila usta za sva vremena! (VIDEO)

MOJE DETE JE U KANDŽAMA MAFIJE! Oglasio se Minin otac i otkrio ŠOKANTNE detalje iz života svoje maloletne ćerke!

Imala sam 12 godina kad sam rodila prvog sina! Ne znam ni ko mu je otac! Zastrašujuće ispovesti devojčica prostitutki (VIDEO)

Mračne tajne bordela u logorima: Sa prostitutkama je seks trajao najviše 15 minuta, a bila je dozvoljena samo jedna poza

Nišlije zahtevaju legalizaciju prostitucije: Tvrde da će se tako popraviti standard juga Srbije

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Bugarka, žrtva trgovine ljudima, preživela pakao u Holandiji: Glava joj je puna hematoma, vrat i ruke u ožiljcima, a stomak potpuno unakažen

Univerzitetski profesori zbog smanjenja plata postaju beskućnici, nemaju šta da jedu i odaju se prostituciji! Tužne priče Trampove Amerike

U toku je rat beogradske policije i elitne prostitucije: Panika među makroima i poznatima, strah da će se razotkriti tajne iz luksuznih hotela!

Tražili su od običnih ljudi da pogađaju ko se bavi prostitucijom, a ko ne - rezultati su bili krajnje iznenađujući (VIDEO)

Albanski bos znao da mu se bliži kraj, otpustio je telohranitelje i čekao smrt: Tražio je obećanje da će biti poslednja žrtva krvne osvete!

Srpski mladić je zatražio pomoć da nađe prostitutku u Mađarskoj, odgovori su srušili internet! (FOTO)

Terali Srpkinje na prostituciju, pa im tela prodavali javno: Makroi su dolijali, ali devojke su prošle pakao. Njihovo svedočenje je jezivo

Balkanske elitne prostitutke na jahtama na Jadranu: Srpkinja (29) vodila mrežu, evo koliko dobijaju devojke za seks

Zverstva likvidiranog albanskog bosa: Jezive priče kako je brutalno mučio devojčice da bi ih prisilio na prostituciju

Prišao je albanskom kralju prostitucije, izvadio magnum i pucao mu u glavu! A onda izgovorio - TRI REČI NA SRPSKOM (FOTO)

Sin ubijenog albanskog bosa gledao likvidaciju oca: U bekstvu je zbog drugog ubistva, a kažu da slobodno šeta barovima sa prostitutkama? (VIDEO)

Ubijen makro i jedan od glavnih bosova albanske mafije: Usmrćen metkom u čelo na prepunoj plaži (FOTO)

Ispovest skipera s Jadrana: Očekuje se da bogatim gostima osiguramo devojke za seks, ne pitaju za cenu, a traže i muškarce!

Petra je odustala od posle pravnice, sada se bavi prostitucijom: Uživam u seksu s klijentima, i plus zarađujem 1000 evra za noć

Alarmantne fotke prostitutki u Kruševcu: Tri velike lokacije, posle ih put vodi ka Beogradu ili Kosovu (FOTO)

Zbog cigara i marihuane podvodio maloletnicu za 5.000 dinara!

Majka je prodala moju nevinost u 13. godini za 680 evra, silovali su me tri dana: Ispovesti devojčica koje su prošle kroz pakao (VIDEO)