Nećete verovati zbog kakvog ga je seks-rekvizita gazdarica izbacila iz stana

Jedan Nemac izbačen je iz stana koji je iznajmljivao samo zato što su njegove seksualne sklonosti “škripom” uznemiravale komšiluk

  • 0

Nemački sud presudio je da stanodavka ima prava da izbaci stanara koji je uporno, svake noći, koristio jednu ne baš uobičajenu seksi igračku. Naime, u pitanju je seksi-ljuljaška koja kad se “zaljulja”, veoma glasno škripi i samim tim budi i uznemirava komšije.

Sud u Minhenu saopštio je danas da je neimenovani muškarac instalirao veoma staru, zarđalu ljuljašku u svom stanu 2012. godine i da je od tog dana redovno uznemiravao komšije "seksualnim, atletskim i škriputavim zvucima" kasno noću, zbog čega su se mnogi žalili.

Sud je naveo da u ugovoru o iznajmljivanju stanja postoji klauzula o kućnom redu koji traje od 22 sata i 7 sati ujutru. Sud je ocenio i da korišćenje ljuljaške kasno noću predstavlja kršenje ugovora i da nije "društveno prihvatljivo", tako da je nesrećni momak izbačen uz stana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA