BERLUSKONI: Prodaću Milan, samo ako baš moram!

- Ako budem primoran, možda prodam klub i stranom investitoru, ali za tako nešto moraju da se stvore adekvatni uslovi - rekao je gazda sedmostrukog osvajača Lige šampiona

  • 1

Vlasnik italijanskog Milana Silvio Berluskoni rekao je danas da bi voleo da i u budućnosti vlasnik kluba bude neko iz njegove porodice, ali nije isključio mogućnost da proda rosonere.

Berluskoni je vlasnik Milana postao 1986. godine, a od tada su "rosoneri" osvojili osam titula prvaka Italije i pet trofeja u Ligi šampiona.

- Voleo bih da Milan ostane naše porodično vlasništvo. Još se sećam kada me je otac vodio na stadion, a ja nisam morao da platim kartu jer sam bio baš mali. Klub je deo naše porodice. Moja ćerka Barbara je već angažovana u Milanu i voleo bih da tako ostane. Milan je u mom srcu. Ipak, tokom godina potrošio sam mnogo novca, možda i previše - kazao je Berluskoni italijanskim medijima.

On je naveo će u slučaju da finansijska situacija ostane nepromenjena, početi da razmišlja o prodaji kluba.

- Ako budem primoran, možda prodam klub i stranom investitoru, ali za tako nešto moraju da se stvore adekvatni uslovi - dodao je Berluskoni.

Ekipa Milana trenutno u Seriji A zauzima peto mesto na tabeli sa 41 bodom, čak 14 manje od vodećeg Juventusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oktopus

    12. februar 2013 | 22:08

    A ti si jako glup i primitivan covek, u Italiji ima toliko pametnih ljudi i oni netrebaju tebe. Gospodine Berluskoni, povucite se vas tako i tako niko ne slusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA