Stoper pretukao vozača, pa pobegao njegovim kolima

Đ. M. iz okoline Knjaževca osumnjičen je da je nakon što je stopirao automobil, pretukao vozača P. N. i ukrao mu vozilo

  • 4

Đ. M. iz okoline Knjaževca uhapšen je zbog sumnje da je prebio P. N. i oteo mu automobil.

Đ. M. je, 18. marta, stopirao kraj puta za Knjaževac. P. N., koji je upravljao autom ''opel omega'', stao je i povezao ga.

Međutim, u toku vožnje, Đ. M. je nekoliko puta pesnicom u glavu udario P. N., nakon čega ga je izbacio iz kola i njegovim vozilom pobegao sa lica mesta.

Pretučenog P. N. su pronašli slučajni prolaznici, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. Nakon nedelju dana, u knjaževačkom selu Minićevo, policajci su pronašli Đ. M. i uhapsili ga.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    24. mart 2014 | 12:22

    Vozac je izgleda normalna osoba ali nije obavesten da su vremena teska i da se staje jedino ako tu osobu poznajes i vise nikome, ispao je budala iz solidarnosti da nekome ucini i preveze da ne ide peske, danas se auto iz predostroznosti zakljucava iznutra pogotovo u vecim gradovima zbog stajanja na semaforima itd gde i dolazi do otmica vozila i povredjivanja vozaca a pogotovo na sporednim putevima na putovanjima i ne staje se nikome ima svega cak i lazne policije u uniformama lepo je pisalo u novinama odavno, licno ne stajem nikome koga ne poznajem a posteni stoperi neka prime moje izvinjenje znam da ima sigurno i onih koji bez zle namere tako putuju ali nije vreme za to mnogo je kriminala,nazalost prosla su odavno srecna vremena a kad ce ponovo takva doci ne zna se

  • O o o

    24. mart 2014 | 11:56

    Samo vi stajte,nepoznatim licimo!Dobro je i prosao,moglo je i gore da bude?

  • Marko

    24. mart 2014 | 13:14

    Ne stajte nikome!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA