Čaves preko Tvitera poručio da će preživeti rak

Predsednik Venecuele oporavlja se posle operacije

  • 1

Predsednik Venecuele Ugo Čaves, koji se oporavlja u kubanskoj bolnici od najnovije operacije, preko Tvitera je poručio svojim pristalicama da će se brzo oporaviti.

Čaves nije precizirao da li je operisano tkivo bilo maligno, iako je uoči operacije rekao da je rizik maligniteta veoma visok.

On je na Kubu doputovao krajem prošle nedelje kako bi mu bio odstranjen tumor iz predela karlice, sa istog mesta odakle mu je prošle godine izvađen veći maligni tumor.

Predsedništvo u Venecueli saopštilo je ranije ove nedelje da nije došlo do komplikacija na drugim organima i da je operacija bila uspešna, a zvaničnici u Karakasu apelovali su na stanovništvo da ne sluša glasine o tome da je kod Čavesa došlo do metastaza i unutrašnjeg krvarenja, prenose agencije.

Nova operacija podstakla je sumnje u to da li će Čaves biti u stanju da učestvuje u predsedničkoj kampanji u oktobru ili da vlada ukoliko treći put pobedi.

Izvor: Tanjug

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailo

    4. mart 2012 | 12:29

    Zelim Vam brzo ozdravljenje uz srecu veneculeanskog naroda .Pobeda je vasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA