Tinejdžeru na glavu pala košarkaška konstrukcija

U tri saobraćajne nesreće povređeno je šest osoba, uključujući devojčicu uzrasta osam godina

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno šest osoba, među kojima i jedno dete, a jedan mladić je povređen kada mu je na glavu pala košarkaška konstrukcija, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Mladić star 17 godina povređen je sinoć oko 19 časova kada mu je u Ulici Gandijeva 23 A u parkiću na glavu pala košarkaška konstrukcija, rekla je Macura.

 

Sa povredom tela, razderotinom glave i sa neurološkim reakcijama mladić je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

 

 

Tri osobe povređene su u udesu, koji se dogodio oko 21.55 časova u Ulici Vladimira Tomanovića, rekla je Macura.

 

Vozač star 27 godina zadobio je povredu glave i razderotinu čela i prevezen je u Urgentni centar, a žena stara 37 godina povredu grudnog koša.

 

Devojčica uzrasta osam godina zadobila je povredu desnog lakta i bol u stomaku, a prevezena je u Dečiju kliniku u Tiršovu ulicu, navela je Macura.

 

 

U udesu oko 19.15 časova u Ulici Jurija Gagarina ispred "Delta sitija" osoba stara 63 godine zadobila je istezanje vrata, a prevezena je u KBC Zemun, istakla je Macura.

 

Dve osobe su povređene u udesu oko 19.05 časova na Kružnom putu kod skretanja za Avalski put, rekla je Macura.

 

Žena stara 40 godina zadobila je povredu grudnog koša, ali je odbila prevoz u bolnicu, a ženska osoba stara oko 72 godine je imala hipertenziju i prevezena je u Urgentni centar.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA