Dunjić tvrdi da ne poznaje Andriju Čogurića!

Prema sumnjama tužilastva, na osnovu dokaza koji su prikupljeni, Velibor Dunjić i Uroš Avramović više puta su telefonom zvala Čogurića i terala ga da promeni iskaz koji je dao policiji. Osim toga, nudili su mu i 25.000 evra za "troškove lečenja", posle ranjavanja

  • 10

Navijačima Crvene zvezde Veliboru Dunjiću i Urošu Avramoviću danas je počelo suđenje u postupku koji se protiv njih vodi zbog sumnje da su Adriju Čogurića, koji je ranjen na splavu "Kalipsu" u aprilu 2008. godine, primoravali da promeni iskaz i da ih ne tereti pred sudom.

Dunjić i Avramović izjavili su da nisu krivi i da oštećenog Čogurića uopšte ne poznaju i ako su zbog njegovog ranjavanja već pravosnažno osuđeni na po četiri godine i dva meseca zatvora.

Prema sumnjama tužilastva, na osnovu dokaza koji su prikupljeni, dvojica navijča više puta su telefonom zvala Čogurića i terala ga da promeni iskaz koji je dao policiji. Osim toga, nudili su mu i 25.000 evra za "troškove lečenja", posle ranjavanja.

Na sledećem suđenju, trebalo bi da bude saslušan i sam Čogurić. On je vec saslušan u decembru prošle godine, na pripremnom ročištu, i tada je stao u odbranu navijača.

- Ja te ljude ne poznajem, nisu oni pucali na mene. Ne razumem zbog čega im se sudi - izjavio je Andrija Čogurić koji je ranjen na splavu "Kalipso" u aprilu 2008. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    31. mart 2014 | 20:07

    Zasto je narod takav okriviti nekoga ko nema pojma o cemu se radi znaci ja tebe mrzim i tuzim te da si puco sinoc po gradu a tebe nema ni blizu ljudi budimo iskreni dosta je bilo podmetanja nogu

  • Bobolino

    31. mart 2014 | 19:34

    Комедија !

  • vlada

    31. mart 2014 | 20:30

    Uspešni mladi privredinici imaju 25000 evra da daju čoveku a ceo dan sede po kafićima, nemaju ni radnu knjižicu...odavno su oni trebali da zaglave robiju...Na tribini organizuju kartel a ne navijanje...gomila maloletnika koja ne može biti osuđena (zbog godina) diluje drogu za ove kriminalce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA