Silikonska kraljica osuđena zbog prostitucije!

Kako prenosi "Blic", Tijana Đuričić se sama odazvala pozivu policije i danas u kasnim popodnevnim satima došla je u PU u Bulevaru despota Stefana, gde ja sa njom obavljen informativni razgovor u svojstvu građanina

  • 29

Silikonska kraljica Tijana Đuričić navodno je danas osuđena pred Prekršajnim sudom zbog bavljenja prostitucijom.

Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih istrazi, ova devojka se sama odazvala pozivu policije i u kasnim popodnevnim satima došla u PU u Bulevaru despota Stefana. Prema pisanju ovog lista, tamo je sa njom obavljen informativni razgovor u svojstvu građanina i to radi utvrđivanja činjenica za bavljenje prostitucijom.

Nakon izjave svedoka i utvrđivanja činjenica, silikonska kraljica je navodno osuđena u prvom stepenu na novčanu kaznu u iznosu od 40.000 dinara. Takođe, prekršajni sud je dodatno kaznio Tijanu sa 10.000 dinara zbog fiktivne adrese. Ona je iz Policijske stanice izašla oko 21 sat i ima pravo žalbe u roku od 8 dana.

Budući da je Tijana bila nedostupna, njena majka Zagorka je za dnevni list "Alo!" ove navode negirala:

- Nije Tijana privedena, čula sam se ja danas sa njom. Izgubila je sva dokumenta nakon emisije "Amidži šou", i ličnu kartu i novac, sve je izgubila i veoma je uznemirena zbog toga. Ja sam joj rekla da ide da prijavi nestanak dokumenata. Prilegla je sada sigurno, jer je treba da putuje, a sada nema ništa kod sebe - rekla je mirnim tonom gospođa Đuričić.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic"/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran76

    1. april 2014 | 23:08

    Pa dal je moguce a ja mislio devojka postena tadi u nekoj pekari ili trgovini..

  • Jovana

    1. april 2014 | 23:19

    Haha, secam se da su njenu kevu pitali sta misli o ovom uzasu sto je ova sebi napravila sa operacijama, a keva rekla kako joj je ona dala pare za prvu, kako je malo preterala sa ustima sad drugi pit, ali boze moj, ona je fina devojka, student i ima posao i kaze "sto da se stidim, pa nije ne daj boze prostitutka"

  • Pera kojot!

    1. april 2014 | 23:07

    Kad se bolje pogleda ova osoba, odmah moze da se ustanovi ko je I sta je! NARAVNO pink televizija propagira takve stvari, kako da ovu " lepoticu " nisam video na RTS- u , bas me zanima! Nadam se da ce nova vlada da se pozabavi ovim "lepoticama"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA