Poslednja ispovest ubijenog Arkanovog telohranitelja! (VIDEO)

Rakonjac je krajem avgusta prošle godine gostovao u emisiji Goli život pod nazivom “ Arkan je živ” u kojoj je otvoreno govorio o ratištima u Hrvatskoj, boravku u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, prijateljstvu i drugovanju s pokojnim Arkanom, ali i danu kada je on ubijen

  • 33

Bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana Rade Rakonjac, koji je ubijen danas u Beogradu, retko se pojavljivao u javnosti, a široj javnosti bio je malo poznat. 

Hapšen je tokom policijske akcije “Sablja”. U Arkanovoj Srpskoj dobrovoljačkoj gardi imao je čin pukovnika. Njegovo ime pominje se i u "Plavoj" i u "Beloj knjizi" o kriminalnim klanovima crnogorske i srpske policije. Zvanično, Rakonjac nikada nije osuđivan, a optužnica za neovlašćeno držanje pištolja druga je koja je podignuta protiv njega.

Rakonjac je krajem avgusta prošle godine gostovao u emisiji Goli život pod nazivom “ Arkan je živ”, u kojoj je otvoreno govorio o ratištima u Hrvatskoj, boravku u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, prijateljstvu i drugovanju s pokojnim Arkanom, ali i danu kada je on ubijen.

O Rakonjcu se u medijima prvi put čulo 2005. godine kad je protiv njega, Luke Bojovića i još dve osobe bila podignuta optužnica za iznudu. Međutim, tri godine od podizanja optužnice tadašnji Prvi opštinski sud je obustavio postupak, jer je nastupila zastarelost predmeta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA