Roditelji trudne devojčice (13) mislili da im se ćerka ugojila!

- Moja ćerka u poslednje vreme mnogo jede, pa se udebljala - kazala je majka nastavniku u školi u Zaječaru kad joj je saopštio da sumnja da joj je ćerka u drugom stanju

  • 27

Nastavnici u školi u Zaječaru u koju ide devojčica od 13 godina, za koju je ustanovljeno da je u sedmom mesecu trudnoće, su primetili da je trudna, ali kada su to kazali njenoj majci i očuhu, oni nisu poverovali u to.

Kada je razredni starešina kazao majci da sumnja da je učenica šestog razreda u drugom stanju, njena majka je kazala da je u pitanju greška.

- Moja ćerka u poslednje vreme mnogo jede, pa se udebljala - kazala je majka nastavniku.

Nastavnici su odmah pozvali Školsku upravu u Zaječaru, a ovi su obavestili Centar za socijalni rad. Devojčica je odvedena na ginekološki pregled i ustanovljeno je da je u sedmom mesecu trudnoće.

Maloletnica je oduzeta od majke i smeštena je u hraniteljsku porodicu. Ona i dalje odbija da kaže ko je otac deteta.

Maloletnica, koja je iz jednog sela u okolini Zaječara, prebačena je u školu u gradu i biće joj, nakon porođaja, koji se očekuje u maju, dozvoljeno da vanredno polaže ispite, kako bi završila osnovnu školu.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    2. april 2014 | 15:20

    Gospode Boze :( na kraju ce ocuh biti otac

  • Angie

    2. april 2014 | 17:37

    Mislim da je nju taj ocuh silovao!!Majka je najverovatnije znala za to inace nebi rekla da se samo ugoila!Ako dete pocne naglo da se deblja i mnogo jede znaci nesto nije u redu sa njim!Ako nebi sama mogla da resim problem odvela bi dete kod doktora da vidim u cemu je stvar

  • Maja

    2. april 2014 | 17:15

    Mozda je devojcica silovana i ne sme da kaze,suzdrzite suvisne komentare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA