Lažni policajci naplaćivali kazne stranim vozačima!

Prema navodima policije, privedeni Aleksandar P. iz Velike Plane i njegov saučesnik su sinoć na auto-putu kod motela "Lozovička česma" neovlašćeno koristeći svetlosne treptače zaustavili putničko vozilo švajcarskih registarskih oznaka i vozaču naplatili kaznu

  • 2

Uhapšen Aleksandar P. iz Velike Plane zbog sumnje da se lažno predstavljao kao policajac, sa saučesnikom, za kojim policija traga, zaustavljao je automobile stranih registarskih oznaka i tražio novac.

Aleksandar P. (35) je inspektorima pružio otpor i pokušao da pobegne, ali je savladan i priveden, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Jedan inspektor je pritom lakše povređen, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog ometanja ovlašćenog službenog lica.

Prema navodima policije, privedeni i njegov saučesnik su sinoć na auto-putu kod motela "Lozovička česma" neovlašćeno koristeći svetlosne treptače zaustavili putničko vozilo švajcarskih registarskih oznaka.

Aleksandar P. se predstavio vozaču kao policajac i tražio 100 evra "da mu ne bi pisao prijavu za prebrzu vožnju". Vozač mu je rekao da ima samo 2.000 dinara što je osumnjičeni prihvatio i uzeo.

Osumnjičeni su, po saznanjima policije, oštetili više vozača, uglavnom stranaca koji to mahom nisu prijavili.

Osumnjičeni Aleksandar P. će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani. Inače, osumnjičeni su zbog istog krivičnog dela već bili hapšeni u Smederevu decembra prošle godine, pa je krivični postupak u toku.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. april 2014 | 17:48

    Za isto delo pusteni i opet se time bave nisu ni bili kaznjavani nabaciti im 10 god pa opet ako ponove dozivotna

  • Topke

    14. april 2014 | 19:06

    Dobra fora,što da ne ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA