ZANOSNA KRADLJIVICA: Plavuša koje se svi plaše (FOTO)

Kitli Haris (21) je ozloglašena mlada Britanka koja je poznata u svom gradu i okolini po pljačkama, agresivnom ponašanju, rasističkim komentarima i pretnjama svojim sugrađanima

  • 13

Kradljivici Kitli Haris (21) iz Vočestera zabranjen je ulaz u skoro sve radnje u rodnom gradu, nakon što je počinila nekoliko pljački i napada u pijanom stanju.

Za samo pet nedelja, Harisova je ukrala robu iz 5 prodavnica, pretila je radnicima, napala je policajca, bacila je saksiju na prozor i rekla da će zapaliti kuću. Jednom prilikom je muškarca, saučesnika, "prerušila" u invalida i vozila ga u kolicima dok je ona krala dečiju odeću. Kada je osoblje shvatilo da su prevaranti, pretila je da će ih napasti.

Drugom prilikom, Harisova je na rasnoj osnovi verbalno napala policajca, koji je uhapsio jer je bila pijana. U januaru joj je sud zabranio ulaz u dva velika tržna centra, u dva centra za hortikulturu i nekoliko supermarketa u Vardonu, malom parohijskom gradu.

Zabranjeno joj je i da koristi uvredljiv i rasistički jezik, da preti, zastrašuje ili da bude agresivna prema okolini. Postoj dokazi i da je ukrala flašu viskija iz jedne prodavnice, 4. janura, par dana posle Nove godine. Nakon tog lopovluka se nije zaustavila, pa je 12. januara ukrala i dva fena za kosu. Posle 8 dana je ukrala parfem, a tri dana kasnije tiganje.

10. februara je sa saučesnikom, Kristoferom Smitom (32) gađala baštu "Besingen" u centru grada. Harisova je Smita stavila i u invalidska kolica, pretvarajući se da ne može da hoda, i vozila ga je kroz dečiju prodavnicu.

- Izabrali su tri modela na koje je muškarac seo. Kada su im saopštili da su provaljeni, zapretila je da će napasti radnike - rekao je portparol policije.

Jednom prilikom bacila je saksiju na prozor rođaka i pretila da će zapaliti kuću. Harisovoj je sud naredio da mora godinu dana da pomaže zajednici, da ide na rehabilataciju i da bude pod nadzorom.

Uveli su joj i policijski čas sledećih 12 nedelja, uz naravno zabranu izlaska tokom noći. Ako bude prekršila bilo koju naredbu, preti joj kazna do 5 godina. Smit, njen saučesnik, osuđen je na četiri nedelje zatvora zbog priznavanje krađa. Ali, pušten je sa ulovnom kaznom.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA