ZARADITE 50 DOLARA: Trgujte akcijama Goldman Saksa!

FXLider, specijalno svim čitaocima Telegrafa, poklanja 50 dolara kao početni kapital za trgovanje akcijama Goldman Saksa

  • 1

Svetski poznata kompanija "Goldman Saks" koja se bavi investicionim bankarstvom, sutra će 17. aprila pre otvaranja američkog trgovanja objaviti svoj izveštaj o zaradama tokom prvog kvartala.

Ukoliko sutrašnji rezultati iznenade analitičare i pokažu veći rast od očekivanog  to bi moglo pozitivno da se odrazi na cene akcija čime bi one nastavile raniji rastući trend. Očekuje se da će  zarada po akciji dostići 3,49 dolara, a da će prihodi dostići 8,70  milijardi dolara.

FXLider, specijalno svim čitaocima Telegrafa, poklanja 50 dolara kao početni kapital za trgovanje cenom akcija Goldman Saksa i drugih najvećih svetskih kompanija, poput Google-a, Twitter-a, Facebook-a, na svetkoj berzi. Uključite se u trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cene akcija rastu, ali i kada cene akcija padaju.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI PRIJAVITE SE OVDE.

Jedna od najvećih događaja u istoriji firme svakako je i njena sama inicijalna javna ponuda (IPO) 1999. godine.  Odluka da se izađe na berzu bila je predmet debate decenijama.  Na kraju Goldman Saks je odlučio da na inicijalnoj javnoj ponudi bude samo manji deo kompanije oko 12%  da bi do danas oko 67% Goldman Saksa bilo u vlasništvu finansijskih institucija kao što su penzioni fondovi i banke.

Kako navode iz FXLider-a, tokom hipotekarne krize 2007. godine Goldman Saks je za razliku od većine svojih konkurenata uspeo da profitira od kolapsa hipotekarnih obveznica.

- Dvojica trejdera, Michael Swenson i Josh Birnbaum najzaslužniji su za veliki profit kompanije tokom ove krize. Njih dvojica napravila su profit od 4 milijarde dolara pravilnim ulaganjem.  Inicijalno kompanija je uspela da izbegne ogroman gubitak a zatim ostvarila i ogromnu zaradu zbog čega ju je tada New York Times proglasio ubedljivo najboljom  finansijskom institucijom u svetu - kažu iz FXLider-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JNA*

    16. april 2014 | 13:40

    Trebali su vec u 90.da jih sve pohapse, pa dzaba njima 50 dolara....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA