PUTIN: Prvo da udam Ljudmilu, pa ću se ja oženiti

Ruski predsednik je izjavio da prvo želi da uda svoju bivšu suprugu, a tek onda da razmišlja o sebi i svom budućem braku

  • 3

Predsednik Rusije Vladimir Putin koji je danas satima odgovarao na pitanja građana u televizijskom programu uživo, jedno od pitanja bilo je i kada će Rusija da vidi prvu damu.

Putin je lakonski odgovorio da najpre mora da uda bivšu ženu Ljudmilu Aleksandrovnu, pa će nakon toga da razmišlja o sebi.

Prema pisanju ruskih medija, Putin je u dugogodišnjoj vezi sa gimnastičarkom Alinom Kabajevoma, a nedavno se razveo od supruge Ljudmile sa kojom je bio u braku 30 godina i sa kojom ima dve odrasle ćerke.

Odgovarajući na jedno od pitanja, Putin je rekao i da privatno nije blizak sa američkim predsednikom Barakom Obamom, ali da od njega kao porodičnog čoveka očekuje da postupa pravilno.

Šestogodišnja devojčica pitala je Putina da li bi ga Obama spasao ako bi se davio, a predsednik Rusije rekao je da se nada da se to neće dogoditi.

- Ne mogu da kažem da imam poseban lični odnos sa predsednikom SAD, ali on je porodični čovek i postupio bi pravilno u takvoj situaciji - rekao je Putin.

Upitan da li je ugroženo organizovanje Svetskog prevenstva u fudbalu 2018. godine u Rusiji, Putin je odgovorio da su FIFA i njen predsednik Sep Blater već odgovorili da su fudbal i politika različite stvari i da ne nameravaju da ponovo razmatraju kalendar takmičenja.

Odgovarajući dalje na pitanja, predsednik Rusije otkrio je da je njegov omiljeni film Čapajev, kao i da je most do Krima preko moreuza Kerč skup projekat, a da je Aljaska prodata jeftino.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nero

    17. april 2014 | 16:57

    Bogami i Putko kupio pilence a staru koku dao na pazar.Dali ce raditi dobro gimnastiku ka njegova izabranica ostaje da se vidi.

  • Boki

    17. april 2014 | 18:34

    Isti Hruscov po naravima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA