DA LI GA JE SRAMOTA? Manijak krio pogled od devojaka koje je silovao!

Iako je sudija predložio da zlostavljane devojke napuste sudnicu kako ne bi ponovo prolazile kroz pakao koji su preživele, one su želele da ostanu i čuju kako će se njihov silovatelj vojni policajac Dejan Gojković (34) izjasniti

  • 24

Tri žrtve, od osam, koje je silovao vojni policajac Dejan Gojković (34), pojavile su se juče u sudnici da pogledaju u oči čoveka koji im je naneo toliko boli.

Suočenja ipak nije bilo jer je Gojković sve vreme sedeo pognute glave, izbegavajući pogled, dok su napastvovane devojke nemo gledale u njega.

- Ne mogu sad da se izjasnim o krivičnim delima koja mi se stavljaju na teret. Jesam bio na Mostarskoj petlji, ali se nije sve desilo onako kako je napisano u optužnici. Sve ću da objasnim kad bude počelo suđenje - navodno je rekao Gojković.

Majka jedne napastvovane maloletnice, prisustvovala je saslušanju pored tri žrtve zlostavljanja.

- Tražiću veštačenje stepena straha koji je pretrpela moja ćerka. Od toga zavisi koliki će biti naš odštetni zahtev - rekla je majka devojke, koja će se zajedno s ostalim žrtvama pridružiti krivičnom gonjenju optuženog vojnog policajca.

Iako je sudija predložio da zlostavljane devojke napuste sudnicu kako ne bi ponovo prolazile kroz pakao koji su preživele, one su želele da ostanu i čuju kako će se Gojković izjasniti.

Gojković je uhapšen krajem novembra 2013, kad je upao u policijsku zasedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovana

    18. april 2014 | 21:44

    Mesec dana pre nego sto je uhapsen, napao me je nepoznati muskarac ispod Mostara u prolazu, pretio mi je nozem i pokusao je da me odvuce, ali nisam popustila, neko je naulazio pa je iznenada pobegao. Kada sam videla sliku u novinama prepoznala sam da je to ovaj. Nisam htela roditelje da brinem i osim drugarici nikom nisam rekla. Njega treba kastrirati. Vesati javno. Tek sad shvatam koliko sam imala srece. Nadam se da ce dobiti presudu koju zasluzuje.

  • Kole

    18. april 2014 | 19:29

    U celiju sa Sretkom Kalinicem i Sretku dati ceo pribor koji mu je potreban .

  • Dag

    18. april 2014 | 19:48

    Stidljivko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA