U Prokuplju dete odnela nabujala reka! (FOTO)

U trenutku dok je grupa Roma sakupljala drva iz reke, jedno dete je upalo u vodu i odmah ga je prekrila voda. Uz veliki napor su ga izvukli uz pomoć motke koja im je služila za izvlaćenje drva iz nabujale Toplice

  • 8

Desetogodišnji romski dečak umalo nije stradao kada ga je sa obale Toplice odnela nabujala reka.

Do incidenta je došlo nedaleko do prokupačkog romskog naselja, dok je grupa Roma među kojima je bilo i dece vadila drva iz reke. U jednom trenutku mališan se približio vodi, okliznuo i pao u nju, a ona je počela da ga nosi nizvodno.

Odmah su dotrčali Romi i uz veliki napor ga izvukli uz pomoć motke koja im je služila za izvlaćenje drva iz nabujale reke.

- Prolazio sam mostom i baš sam upozorio Rome koji su sakupljanli drva iz reke da paze na decu, koje je u tom trenutku bilo mnogo na keju reka i koja su sa odraslima izvlačila drva iz nabujale reke. U tom trenutku jedno dete je upalo u vodu i odmah ga je prekrila voda. U sledećem trenutku mu se videla samo glava. Počelo je da doziva u pomoć, a ostali Romi koji su se tu našli trčali su nizvodno i pokušavali da ga uhvate granom koja im služi da iz vode izvudu drvo - priča svedok Slaviša Dojčinović, koji se u tom trenutku nalazio na mostu koji je blizu mesta gde je dete upalo u vodu.

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dva S

    19. april 2014 | 19:51

    Alo , objavljivac komentara , ne spavaj tamo. Zasto primas platu , za ne rad ??

  • dada

    19. april 2014 | 20:22

    A gde je sad Supermen Vucic da spasi klinca?

  • Aron

    19. april 2014 | 22:43

    Sad će Vule da stigne hilikopterom i kamerama da izvrši spasavanje.A mozda i neće ,izbori su prošli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA