Pijani tinejdžer uleteo među vernike i ubio dva policajca!

Pijani Rus se kolima popeo na trotoar i zgazio dvoje policajaca koji su obezbeđivali pravoslavne vernike tokom litije, koja se tradicionalno održava svakog Uskrsa u Novosibirsku

  • 10

Jedan pijani ruski tinejžer zabio se ukradenim automobilom u uskršnju litiju u Sibiru, pri čemu je život izgubilo dvoje policajaca.

Devetnaestogodišnjak se prvo napio i potukao sa grupom mladića, a zatim je ukrao auto i slupao nekoliko drugih vozila u gradu Novosibirsku.

Tinejdžer se zatim kolima popeo na trotoar i pogazio dvoje policajaca koji su obezbeđivali litiju pravoslavnih vernika, koja se tradicionalno održava svakog Uskrsa.

- Svedoci su rekli da je automobil bio potpuno izvan kontrole i da se zabio direktno u grupu ljudi. Čovek za volanom je bio izuzetno pijan - saopštila je policija Novosibirska.

Jedna policajka je preminula na licu mesta, dok je policajac od povreda umro u bolnici. Vozač je uhapšen, a ako ga sud proglasi krivim za vožnu pod uticajem alkohola i izazivanje smrti, preti mu zatvorska kazna u trajanju od maksimalno devet godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    20. april 2014 | 14:23

    To je slika i prilika "brace".

  • dragan

    20. april 2014 | 14:39

    Pa i rusi koriste moderni zakon,dvoje mrtvih policajaca a maksimalno devet godina,u titovo vrijeme bi dobio dozivotno

  • Dex

    20. april 2014 | 21:16

    Maksumalno 9 godina?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA