PEDOFILSKI RAJ: Skupili 40.000 lajkova na polugolim devojčicama, niko ne reaguje! (FOTO)

Strana koja objavljuje provokativne fotografijame maloletnih devojčica iz zemalja u regionu, kao i njihova imena i prezimena, uznemirila je najviše roditelje koji su se zabrinuli za bezbednost svoje dece

  • 90

Fejsbuk grupa pod nazivom "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" osnovana je pre 48 sati i do sada je prikupila više od 40.000 "lajkova"!

Strana koja objavljuje provokativne fotografije maloletnih devojčica iz zemalja u regionu, kao i njihova imena i prezimena, uznemirila je najviše roditelje koji su se zabrinuli za bezbednost svoje dece.

Administratori nisu poznati, ali u opisu stranice pozivaju korisnike ove društvene mreže da slanjem novih eksplicitnih fotografija doprinesu grupi.

Profil je pun vulgarnih i lascivnih komentara, a prema izjavama nekih od roditelja dece čije su slike nalaze ovde, njihova bezbednost je ugrožena.

"Dođi ovamo, da mi popušiš k****", "Ovu je pola grada iz******", "Kakva dr*****", "Nevina kao utičnica", samo su neki od komentara koji se nalaze na ovom profilu.

Najavljeno je skoro objavljivanje novog sadržaja o devojkama iz zemalja bivše Jugoslavije. Kao opravdanje za ugrožavanje intime maloletnica navode činjenicu da su one i same objavljivale sebe u provokativnom izdanju.

Do sada, ni jedna od policija iz zemalja regiona se nijje oglasila povodom ovog slučaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zimski

    20. april 2014 | 19:55

    Zašto pedofilska grupa??? Pa ko postavlja te slike na fb? Treba ih javno emitovati na televiziji pa neka roditelji vide kakva su im deca! Sve su fine i nevine. . . PODRŽAVAM GRUPU!!!

  • Bojanica

    20. april 2014 | 18:57

    Ja sam lajkovala ovu stranicu pre par dana cim su je napravili i podrzavam admina. Treba pokazati svima ko su najvece drolje. A one se oblace, ponasaju i slikaju kao drolje, a onda im smeta kad ih tako nazivaju...

  • Joca

    20. april 2014 | 18:57

    A ko njoj daje za pravo da se ovako slika a nema 18 god? I posle je 40.000 ljudi bolesno a one su normalne gde sa 15,16 godina se skidaju i slikaju polugole, i posle ce neko da mi kaze kako to za njih predstasvlja traumu. Cista glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA