HIT: Tobleronom pokušao da otme avion!

Anti Oskari Manselius (23) iz finske, obmotao je dva ćebenceta iz ekonomske klase oko glave, a treće nosio kao ogrtač, kada je počeo da vitla Tobleroneom "kao mačem" i krenuo ka kokpitu

  • 8

Jedan Finac pokušao je da izvede "otmicu" aviona koristeći štanglu Tobleronea kao "mač" zahtevajući da putuje u Soči, kako bi gledao Zimsku Olimpijadu, objavio je "Dejli mejl", a preneo "B92".

 

Anti Oskari Manselius (23) iz finske, obmotao je dva ćebenceta iz ekonomske klase oko glave, a treće nosio kao ogrtač, kada je počeo da vitla Tobleroneom "kao mačem" i krenuo ka kokpitu.

 

Manselius je takođe lažno zapretio bombom na letu Cathay Pacifica iz Amsterdama do Hong Konga 14. februara i rekao da će oteti avion.

 

 

Manselius je rekao da nije kriv za svoje ponašanje pred sudom u četvrtak i da je samo pokušavao da zabavi druge putnike zbijajući šale.

 

Dve stjuardese svedočile su na sudu.

 

- Bio je besan. Mislila sam da će ugroziti letelicu - rekla je jedna.

 

Ipak, ona je dodala da putnik nije bio nasilan i da je samo vitlao pomenutim Tobleroneom. Ipak, Manseliusu su prema naređenju kapetana stavljene lisice. Još jedan putnik iz Finske, bivši policajac i trener posade aviona, stavio je lisice Manseliusu uz pomoć menadžera osoblja. Nakon što je doručak poslužen, Manselius je zaspao, a uhapšen je u Hong Kongu i poslat u psihijatrijski centar.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    20. april 2014 | 22:33

    Pa, kazu, da cokolada utice na - mozak...

  • Hah

    20. april 2014 | 22:45

    Eto besplatne reklame :) Sad cu se i ja dogovoriti sa nekom kompanijom koja je puna para, pa cu otici kratko u zatvor zbog ometanja necega a za uzvrat ce me neko snimati i to prikazivati na netu i jos plus cu zaradjivati od pregleda na youtube...Pametan mali, nema sta...Bas mi je sad dao jednu ideju :)

  • Bojanica

    20. april 2014 | 23:14

    Hahaha ljudi su sve ludji i ludji xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA