Marka ubili igrajući se pištoljem?

Miloš jakovljević, brat nastradalog tinejdžera, i još dvoje njegovih drugova zadržani u policiji. Kod sve trojice su na rukama nađene barutne čestice, što je bilo dovoljno da im se odredi zadržavanje. Ko je od njih pucao, i da li je neko od njih ispalio smrtonosni hitac, još nije poznato jer nijedan ne priznaje krivicu

  • 21

Posle ubistva šesnaestogodišnjeg Marka Jakovljevića u Kaluđerici, policija nastavlja istragu i intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva, s obzirom na to da postoji nekoliko verzija tragičnog događaja, a pretpostavlja se da je nesrećni momak ubijen greškom.

Marko Jakovljević upucan je u leđa, u ponedeljak uveče oko 21.30 u Ulici Radisava Ignjatovića, u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici.

Nesrećni mladić je obilno je krvario iz usta i premešten u Klinički centar u Beogradu. Lekari su bezuspešno pokušali da ga reanimiraju.

Pištolj, koji je pronađen u obližnjoj rečici, dat je na veštačenje, a na saslušanje u policiju privedeno je dvanaestoro očevidaca, prenose Novosti.

U pritvoru su zadržani Markov rođeni brat Miloš (19) i još dvojica drugara.

- Sva trojica su pala na poligrafskom ispitivanju, i kod sve trojice su na rukama nađene barutne čestice, što je bilo dovoljno da im se odredi zadržavanje. Ko je od njih pucao, i da li je neko od njih ispalio smrtonosni hitac, još nije poznato jer nijedan ne priznaje krivicu - kaže za Blic izvor iz beogradske policije.

Pretpostavlja se da su se dečaci igrali pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i smrtno ranio Marka.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemam

    23. april 2014 | 02:19

    Pa mora kad je Kristijan uzor 95% klinaca.

  • Jelena G

    23. april 2014 | 08:47

    Mislim da brat itekako zna sta se dogodilo, samo nije jasno zasto ne kaze pa sve iako je on licno kriv. Pobogu, to mu je rodjeni brat, zar nema ni malo saosecanja?!?! Kakvi smo ljudi postali to je strasno.

  • sudija

    23. april 2014 | 01:09

    Oni ne priznaju krivicu a ostalih 9 nece da kazu. Da li ta policija zna ista da radi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA