KRVAVI VASKRS: Srbin ubio komšiju muslimana zbog uskršnjih jaja!

Ubica je u kafani delio jaja kako bi častio povodom praznika, a kad je došao do žrtve muslimanske nacionalnosti počelo je vređanje, što je uzrokovalo brutalan incident

Nikola Josić (58) ubio je sekirom svog sugrađanina Ahmeta Hasanovića (81) u selu Kozlik kod Zvornika, i to na kapiji dvorišta žrtve.

Ubistvu je prethodila svađa nakon koje je Josić otišao kući po sekiru, sačekao Hasanovića na kapiji, ubio ga i otišao.

Okružno tužilaštvo iz Bijeljine je zajedno s policijom izvršilo uviđaj, kojim je utvrđeno da je Hasanovićeva smrt nastupila kao posledica povreda glave, koje su nanesene oštrim predmetom.

- Hasanović je sa svojim društvom sedeo u kafani, gde je kasnije stigao Josić sa uskršnjim jajima - izjavio je anonimni svedok i dodao da je Josić delio jaja kako bi častio prisutne povodom praznika, a kad je došao do Hasanovića počelo je vređanje na nacionalnoj osnovi.

- Hasanović mu je rekao da ne želi od njega ništa i počeo da ga vređa, govoreći da je Josićev srpski narod proterao muslimane iz Kozluka za vreme rata - kaže svedok.

Dan nakon ove svađe Hasanović je pronađen u lokvi krvi.

Stanovnici Kozluka ističu da su u poslednje vreme napeti međunacionalni odnosi između Bošnjaka i Srba.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    23. april 2014 | 16:53

    Pokojni gospodin je mogao da se zahvali na ponudu jaja i da odbije. Mi srbi nevredjamo praznike muslimana vec im i cestitamo

  • sunce

    23. april 2014 | 16:54

    E to ti je pravoslavni vernik, to ti je pravoslavlje... Stidim se sto sam Srbin. Saucesce porodici.

  • Sima kosmos

    23. april 2014 | 16:51

    Zalosno je sada sto smo opet mi krivi a da je ovaj necovek uzeo jaje koje mu je Josic dao od srca nista ne bi bilo.I posle Srbi krivi za sve pa dokle bre vise?Jer ko ne postuje tudju veru ne moze ni svoju da postuje,a to sta je bilo u ratu ne trba da se spominne jer su i oni nama svasta radili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA