OBAMA PRETI: Ako Pjongjang ne prekine sa nuklearkama, odgovorićemo!

Obama je danas doputovao u Seul iz Tokija, a poseta Južnoj Koreji tumači se kao nastojanje Vašingtona da uveri Seul da je posvećen tome da vrši pritisak na Pjongjang da odustane od svog nuklearnog programa

  • 16

Predsednik SAD, Barak Obama, upozorio je danas Severnu Koreju da ne napravi grešku i izvede još jednu nuklearnu probu, pošto bi to izazvalo čvrst međunarodni odgovor.

Obama je danas doputovao u Seul iz Tokija, a poseta Južnoj Koreji tumači se kao nastojanje Vašingtona da uveri Seul da je posvećen tome da vrši pritisak na Pjongjang da odustane od svog nuklearnog programa, prenela je agencija Rojters.

Poseta američkog predsednika događa se u trenutku ogromne žalosti u Južnoj Koreji zbog prevrtanja trajekta 16. aprila kada se više od 160, uglavnom srednjoškolaca, utopilo, a 140 osoba se i dalje vodi kao nestalo.

- Znam da moja poseta dolazi u trenutku žalosti Južne Koreje i moja poseta biće prilika da izrazim saučešće američkog naroda - rekao je Obama za novine "DžungAng Ilbo".

Posle Tokija i Seula, Obama će otputovati u posetu Maleziji i Filipinima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    25. april 2014 | 11:12

    A u brate Obama pa ti ne mozes da stignes na sve strane i milosrdno pomognes napacenim dusama... Bolje gledaj u svoje dvoriste i razmisli zasto imas dnevno ubistava , silovanja , kradja nego cela evropa i rusija zajedno smr jedan cinicni!!! Ubijali ste nam decu iz milosrdja , rusili mostove zbog manjinskih prava , gadjali putnicke vozove zbog bolje sutra...muka mi je vise od vas amera!

  • Диоген

    25. april 2014 | 10:52

    Koja žalost amerčkog naroda pa vi ubijate gde stignete ništarijo zločinačka

  • N.N.

    25. april 2014 | 10:38

    Mozes samo da se sagnes Kimu. Da nesto smes da uradis ti bi odavno uradio, a ne bi samo lajao naokolo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA