Majci dece koja su se utopila određen pritvor do 30 dana!

Biljana Milenković se sumnjiči da je izvršila teško delo protiv opšte sigurnosti

  • 29

Biljani Milenković iz sela Benkovac, majci utopljene dece, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Aleksincu odredio je danas pritvor do 30 dana. Majka se sumnjiči da je izvršila teško delo protiv opšte sigurnosti.

Biljana je prijavila da je Maša upala u vodu dok je bacala kamenčiće, a da je ona pala u reku sa sinom Martinom u rukama dok je pokušala da joj pomogne. Tvrdila je i da nije mogla da pomogne deci, te da se i ona sama udavila.

Trogodišnja Maša pronađena je oko 13.20 časova ispod trulog debla, petstotinak metara od mesta gde je pala u reku, a njen brat dva sata kasnije i kilometar dalje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    25. april 2014 | 16:28

    Jeste kriva je na neki način ali njena bol i tuga najveća pustite je makar da isprati decu na večni počinak pa joj sudite.

  • C.Z.

    25. april 2014 | 16:38

    Ma da bre, to Srbijo, ostala je bez svoje decice pa sto je sad ne bi poslali zatvor, tako nemocnu i upropascenu je najlakse oterati iza resetaka! I malo joj je 30 dana, stavite joj 3000 dana, neka ona truli a siledzije i PRAVE ubice cuvajte da bi vam "namamili vece ribe"!!!! Idem u .. ..tu rec ne bih smeo da stavim u komentar..

  • Msjka

    25. april 2014 | 17:15

    Mucenicu u zatvor a skolska dvorista puna narko dilera na slobodi.Bruka i sramota za pravosudje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA