Stric dece udavljene u Turijskoj reci umro od tuge!

Pre sahrane, dok su kovčezi još bili u domu Milenkovića, javljeno je da je od tuge prepuklo srce Živoradu Marjanoviću, stricu utopljene dece

  • 34

U prisustvu velikog broja ljudi, na groblju u selu Bankovac kod Aleksinca u subotu su u belim kovčezima sahranjeni u istom grobu trogodišnja Maša i njen brat, jedanaestomesečni Martin, koji su se u sredu udavili u Turijskoj reci, pišu "Večernje novosti".

 

Njihov grob je, posle polaganja kovčega, napunjen garderobom, igračkama i slatkišima. Poslednjem oproštaju od utopljene dece nije prisustvovala njihova majka Biljana Milenković (27), koja se od pre dva dana nalazi u pritvoru, jer je osumnjičena da je počinila teško delo protiv opšte sigurnosti.

 

Posle hapšenja, ona je na saslušanju u policiji priznala da su joj deca ispala iz ruku dok je, prelazivši reku Turiju, išla kod svog ljubavnika.

 

Pre sahrane, dok su kovčezi još bili u domu Milenkovića, javljeno je da je od tuge prepuklo srce Živoradu Marjanoviću, stricu utopljene dece. Jadnom čoveku je srce prepuklo od tuge - naprasno je preminuo u svojoj kući.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole811

    26. april 2014 | 21:02

    Kad oženiš budalu pa ti ceo život upropasti. Nadam se da ćeš i ti završiti u mukama!

  • Djordje Jovanovic

    26. april 2014 | 21:52

    Ova tragedija je poput one u okolini Mladenovca, kada je ostavila troje dece i otisla kod ljubavnika a decica kasnije izgorela u pozaru! Centri za socijalni rad - PROBUDITE SE I OBILAZITE SIROTINJU !!!

  • stojan protic

    26. april 2014 | 21:01

    Ko je ovu hteo za ljubavnicu tragedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA