SVAKA ČAST: Engleski oficir skupio 100.000 funti kako bi vratio lice malom Stefanu! (FOTO) (VIDEO)

Stefan je imao retku bolest koja izaziva deformitet lica. Oči su mu bile mnogo više razdvojene nego kod ostalih ljudi a nos skoro da nije ni imao

  • 34

Engleski narednik Vejn Ingram (44) u Bosni je upoznao dečaka Stefana Savića sa velikom deformacijom lica i odlučio da mu pomogne. Za 10 godina uspeo je da sakupi sav novac potreban za operacije i tako ispuni dato obećanje - da dečaku podari novo lice.

Narednik Vejn Ingram sreo je Stefana Savića, tada četvorogodišnjeg dečaka, dok se nalazio na dužnosti u Bosni. Retka bolest izazvala je deformitet Stefanovog lica pa su mu oči bile mnogo više razdvojene nego kod ostalih ljudi, a nos skoro da nije ni imao, piše Dejli Mejl.

Engleskog narednika Ingrama je toliko dirnula Stefanova sudbina da je odlučio da mu pomogne. On je uspeo da skupi 85.000 funti kako bi mali Stefan mogao da ode na komplikovanu operaciju u London.

Posle 12 sati na operacionom stolu Stefanovim problemima je konačno došao kraj. Hirurg je uspeo da mu približi oči i da mu napravi nov nos. Ipak dečaku je bila potrebna još jedna operacija kako bi mogao normalno da diše. Ingram je zbog toga skupio još 20.000 funti kako bi Stefan mogao da ode na još jednu neophodnu operaciju.

- Imam dva sina. Jednostavno nisam mogao da ignorišem Stefanove probleme i da ne pokušam da mu pomognem. Odmah sam znao da moram da učinim sve da mu pomognem - rekao je Ingram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA