OTKRIVENO: Evo ko je pucao na vođu navijača Zvezde! (FOTO)

Marko Ševo (29) nalazi se u kritičnom stanju pošto je na njega na Voždovcu pucala za sada nepoznata osoba. Na licu mesta, nakon pucnjave viđeni su Velibor Dunjić i Marko Vučković, vođe navijača Crvene zvezde

  • 29

Marko Ševo (29) teško je ranjen u pucnjavi u Kostolačkoj ulici na Voždovcu. Na njega je pucao iz pištolja nepoznati napadač, u trenutku kada je izlazio iz crvenog  "audija".

Ševo je u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar. Napadač je pobegao sa mesta nesreće i za njim policija traga.

Na licu mesta, nakon pucnjave viđeni su Velibor Dunjić i Marko Vučković, vođe navijača Crvene zvezde. Upucani mladić ima kriminalni dosije.

Policija preduzima sve mere kako bi utvrdila motiv pucnjave na Voždovcu i identifikovala osobu koja je sinoć pucala i pokušala da ubije Marka Ševu.

Kako nezvanično saznajemo, operativna saznanja ukazuju da pozadina obračuna nema veze sa "navijačima" i sportom, već da je u pitanju klasičan kriminal.

Iako za to nema konkretnih dokaza, policija ispituje operativna saznanja da je na Marka Ševu pucao Miloš Delibašić (30), sestrić Slobodana Šaranovica, koji je u pritvoru u Crnoj Gori, kao organizator ubistva Nikole Bojovića. Delibašić je nedavno izašao iz zatvora u Beogradu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je mladić pogođen u levi deo leđa a da je metak izašao na desnoj strani vrata. Lekari su ga prebacili na reanimaciju u Urgentni centar, a prema prvim procenama nisu pogođeni vitalni organi.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željana

    9. maj 2014 | 21:42

    Navijački?!?!?!? Pogrešan naslov! KRIMINALNI OBRAČUN!!!!!!

  • lepi

    9. maj 2014 | 21:42

    Navijači ne pucaju. Krimosi da.

  • Stojan

    9. maj 2014 | 21:43

    Dokle ćete kriminalce,luzere,bednike i ološ da nazivate navijačima. Ako ološ navija za neki klub i dalje je ološ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA