USPELA AKCIJA POLICIJE: Evo ko je uhapšen zbog droge

U magacinu auto delova, opreme i kozmetike u Novom Beogradu zaplenjeno je 10.5 kilograma marihuane. U nastavku akcije pretreseno je 39 lokacija u Lazarevcu, čiji su vlasnici osobe za koje postoje operativna saznanja da trguju narkoticima

  • 9

Inspektori beogradske kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su Sašu Karađenova (36) zbog prodaje droge.

U magacinu auto delova, opreme i kozmetike u Vinogradskoj ulici zaplenjeno je 10,5 kilograma marihuane. Saša Karađenov rođen je u Zrenjaninu, a prijavljen je na Novom Beogradu. On je već hapšen zbog prodaje narkotika.

U nastavku akcije, usmerenoj na suzbijanju narkomanije, pretreseno je 39 lokacija u Lazarevcu, čiji su vlasnici osobe za koje postoje operativna saznanja da trguju narkoticima. Uhapšeni su Vojin Korać (34), Vladimir Dimić (31), Nemanja Paunović (20) i Milan Jovanović (34).

Kod njih je pronađena određena količina heroina i marihuane. Ova akcija sprovedena je u saradnji beogradske kriminalističke policije, Žandarmerije, PTJ i Interventene jedinice.

(E.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihjlo

    10. maj 2014 | 13:34

    Bravo za akciju i napokon imena. E sad da vidimo suđenje.

  • Slobo

    10. maj 2014 | 14:53

    Pozdravljam svaku akciju na suzbijanju narkomanije.Svako ko pocenjuje bilo koju kolicinu narkotika koja je zaplenjena ,mozda ima pouzdanije podatke o kolicinama na trzistu.Da bih smanjili kolicine narkotika na ulici treba raditi danonocno I svako dana.

  • Mile

    10. maj 2014 | 13:41

    Hahhaha 10kg. Hahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA