U Britaniji kokain otkriven u pijaćoj vodi

Tokom inspekcije pijaće vode tragovi ove droge otkriveni su na četiri lokacije u Britaniji. Iako je nivo nizak i ne utiče na zdravlje, to pokazuje da se kokain "troši" u ogromnim količinama

  • 7

Britanci navučeni na  kokain! Upotreba te droge u Velikoj Britaniji toliko je rasprostranjena da je ona u tragovima otkrivena čak i u vodi iz vodovoda, objavili su tamošnji mediji.

 

Tokom inspekcije pijaće vode tragovi ove droge otkriveni su na četiri lokacije u Britaniji. Iako je nivo nizak i ne utiče na zdravlje, to pokazuje da se kokain "troši" u ogromnim količinama.

 

 

To možda najbolje pokazuje podatak da 4,4 odsto stanovnika starosti od 25 do 29 godina redovno koristi kokain.  Još jedan podatak koji je bitan jeste da je ta droga jeftinija u Britaniji nego u ostalim delovima zapadne Evrope.

 

Mediji na ostrvu pisali su o raširenosti upotrebe ove droge i kada je objavljena informacija da su tragovi kokaina pronađeni na gotovo svako novčanici, u parlamentu i na skoro dve trećine fakulteta na Kembridžu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA