STRAVIČAN ZLOČIN: Musliman ubijen jer je njegov brat nacrtao srpski grb na zidu (FOTO)

Jasminu Brigi zasmetao je grafit sa četiri "S" koji je na svojoj zgradi iscrtao Emir Osmančević (19), pa je odlučio da hicima iz pištolja usmrti njegovog starijeg brata Elvina

U naselju Babina rijeka u Zenici, Jasmin Briga (37) upucao je Elvina Osmančevića (23) zbog grafita sa četiri "S" na zidu zgrade, koji je iscrtao njegov mlađi brat Emir (19).

Drama se odigrala u stanu porodice ubijenog mladića, koji je odmah prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gde je prvo reanimiran, a zatim prosleđen na operaciju, ali je podlegao povredama.

Navodno, Briga je dan ranije tražio Elvinovog brata Emira, zahtevajući od njega da izbriše grafit četiri "S" pored kog je ispisao i svoj nadimak. Mladići su, kako se navodi, grafit doživljavali kao šalu.

 

Svedok događaja izjavio je da je Briga došao na njihova vrata, ušao u stan i počeo da tuče Emira. U tuču se umešao Elvin, a Briga je izvadio pištolj, pucavši mu u stomak. Ubica je uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Crkvice.

Tokom policijskog uviđaja otac ranjenog Osmančevića, Zikret, bacio se na zemlju i vikao: "Umro mi je sin". Majka je istog trenutka pala u nesvest, pa su oboje kolima prebačeni u Službu hitne pomoći.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba, Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedo

    13. maj 2014 | 10:48

    Kompleksi su neizlecivi! Muhamedanci kao i tzv hrvati boluju od mrznje prema svojim korenima! "NIKAD NE ZABORAVI KO TI JE BIO DJED"

  • Tuzno

    13. maj 2014 | 11:21

    A da mrze Srbe u Zenici je istina, jer svi ekstremi od rata su stacionirani tu. A takodje i mudzahedini.

  • ALEX

    13. maj 2014 | 11:03

    ETO KOLIKO JE STRASNA MRZNJA KOJU OVIH DANA SIRITE SVUDA.ZALOSNO, MLADI ZIVOT JE UGASEN.SAUCESCE PORODICI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA