PODRŠKA: Zaječar pomaže Beogradu u odbrani od poplava!

Prema rečima predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića Zaječar će pomoći prestonici ljudstvom, pumpama i gumenim čamcima

  • 49

Grad Zaječar, koji se uspešno izborio sa velikom količinom padavina poslednjih dana, jedan je od retkih gradova u Srbiji koji je spreman dočekao elemetarne nepogode, pomoćiće Beogradu u novonastalim situacijama.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića Zaječar će pomoći prestonici ljudstvom, pumpama i gumenim čamcima.

- Grad Zaječar je spreman dočekao obilne padavine. Ekipe su od prvog dana na terenu i pomažu onima kojima je pomoć bila potrebna. Četiri gumene brane smo postavili na najkritičnijim mestima u Zaječaru i uspeli da se izborimo sa poplavama. Sada želimo da se fokusiramo na pomoć Beogradu i da sve što je u moći Zaječaraca učinimo kako bi i ljudima u prestonici pomogli u borbi sa kišom - rekao je Mirković za Best portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZA

    15. maj 2014 | 20:57

    Da je padala kao u zapadnoj Srbiji ni Sale,ni Bosko zajedno, nam ne bi nam pomogli.Zato botovi cutite i zahvalite se Bogu na milosti,a ne sefu.

  • Marko

    15. maj 2014 | 20:08

    Nasa carevina, ovog puta je bilo sve org do max u odbrani od poplava, za razliku od ranijih vlasti, bio sam na licu mesta i sale je postrojio i aktivirao sve postojece resurse da odbrani zajecar od poplava, sve pohvale, jos da napravi trotoare na najprometnijoj ulici u gradu-milosa obilica, jer nam prete kamioni od 40t i veoma frekventan saobracaj, i bar jedno jedino igraliste da bi deca mogla da se sklone od kompjutera i droga, nema smisla jer u naselju izvorski put ima 5000 ljudi, najprometniji drzavni put prolazi kroz naselje, a nema trotoara, rasvete, igralista, sale resavaj

  • ZAJECARKA

    15. maj 2014 | 21:25

    Kolika god da je pomoc,dobrodosla je kad je neko u nevolji. A mi Zajecarci vrlo dobro znamo sta znaci ovakva nepogoda. Ovaj put smo je izbegli dobrom organizacijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA