DRAMATIČNO: Spasavanje majke s detetom i bebom u Kraljevu! (VIDEO)

Zbog izlivanja Zapadne Morave, spasioci su juče evakuisali stanovnike kraljevačkog naselja Grdica, a među njima je bila i majka s detetom i bebom u naručju

  • 4

Zbog izlivanja Zapadne Morave, spasioci su juče evakuisali stanovnike kraljevačkog naselja Grdica, a među njima je bila i majka s detetom i bebom u naručju.

Poplavni talas Zapadne Morave na području Kraljeva, osim što je potpuno poplavio priobalje reke, sinoć se proširio i na naseljena mesta.

Iz prigradskog naselja Grdica koje se nalazi pored Zapadne Morave, prema poslednjim podacima, evakuisano je oko stotinak stanovnika.

U mnogim delovima Srbije kiša ne prestaje da pada, pa je veliki broj puteva neprohodan zbog izlivanja reka i poplava.

Na teritoriji Srbije do sada je zbog poplava evakuisano 6.175 ljudi. Prema poslednjem izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslava, povređeno je 20 ljudi, a jedna osoba vodi se kao nestala. Nadležni su apelovali na ugrožene da ne odbijaju evakuaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    16. maj 2014 | 10:57

    Strasno.Jadni ljudi.

  • Milena

    16. maj 2014 | 12:17

    Tuzno, pretuzno!!

  • DUSHICA

    16. maj 2014 | 12:09

    strahota...al bitno je da je mladi gospodin uredno svoju guzicu provozao u chamcu...umesto da sam spasava svoju porodicu ZGROZENA POPRILICNO svaka cast ljudima koji pritrcavaju u pomoc al ovog iz camca bi licno pridavila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA