LAZAREVAC U PANICI: Eksplozija u termoelektrani Nikola Tesla!

Iz pravca termoelektrane čule su se detonacije i mogao se videti gust dim. Meštani su u panici jer se boje da neće moći da se evakuišu

  • 2

Iz pravca termoelektrane Nikola Tesla u Velikim Crljenima kod Lazarevca mogao se videti gust dim i čule su se detonacije.

Prema informacijama Ministarstva unutrašnjih poslova, na trafou u Termoelektrani iskočio je osigurač. To je izazvalo požar u kome nema povređenih. Među meštanima je zavladala panika, pošto se boje da neće uspeti da se evakuišu.

- Ekipe su na terenu. U TE je došlo do požara kada je iz trafoa iskočio glavni osigurač - kažu u MUP.

Zbog velikog nivoa vode i poplava, svi prilazi ka Lazarevcu su zatvoreni. Spasilačke ekipe su procenile da je požar nemoguće ugasiti sa zemlje, već samo iz vazduha.

Situacija je i u ovom delu zemlje kritična. Potopljene su mnoge kuće, a deo stanovništva evakuisan je u zgradu škole. Meštanima ponestaje hrane, a nema ni signala za fiksnu, ali i mobilnu telefoniju. Stanje u poplavljenim područjima u Srbiji možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    16. maj 2014 | 16:13

    Ne daj bože

  • Jasa

    17. maj 2014 | 09:10

    Volim da znam ko pise ovakve naslove?!Nema nikakve eksplozije,vatra je ugasena a nije ni pretila eksplozija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA