Crnogorski plakat za pomoć Srbiji koji će vas oduševiti! (FOTO)

Ugroženom stanovništvu u Srbiji pomoć pružaju i Crnogorci, a jedan od njih osmislio je kreativni plakat koji ističe koliko je malo potrebno da bi se nekome pomoglo

  • 92

Na društvenim mrežama u Crnoj Gori pojavio se humanitarni plakat koji poziva stanovnike ove zemlje da pomognu Srbiji i ljudima ugroženim u velikim poplavama.

- Danas preskoči kaficu. Noćas kladionicu. Šutra burek. Njima znači - piše na ovom plakatu koji ističe koliko je malo potrebno kako bi se nekome pomoglo.

Na dnu ovog plakata, ostavljen je i humanitarni broj 14543 na koji se sa svih mobilnih mreža može poslati poruka, a sav prihod biće namenjem za pomoć ugroženima.

Dešavanja uživo u područjima u Srbiji najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Mijušković

    18. maj 2014 | 00:49

    Hvala redakciji Telegrafa koje je preuzela plakat i prosirila informaciju jos dalje. Kao autor plakata mogu samo da vam pozelim sto brži izlazak iz nedaća koje su vas zadesile, a ja ću se i dalje truditi da pomognem kako i kolko mogu. Pozdrav za redakciju i sve građane Srbije

  • MNE

    17. maj 2014 | 23:17

    Iako licno nikad nijesam bio za zajednicku drzavu, opet nemam blizeg od Srbina i od sveg srca zelim da pobjedite ove jade sto vas snadjose. Da sam blize, fizicki bih pomogao ali posto nijesam poslacu nekoliko poruka da barem nekako pomognem,takodje sam siguran da ce se iz Cg puno ljudi uputiti ka Srbiji. Svuda se skupljaju pomoci,sto robne,sto novcane.Evo citam da ce za povrjedjena organizovati besplatan avionski prevoz i lijecenje u Igalu. Ne dajte se!

  • Wampirko007

    17. maj 2014 | 23:05

    Ma nema nama dok se mi sami ne ujedinimo. Je..es EVROPU. Da nam je da smo kao nekad ujedinjeni nd bi mi molili nikog sad za pomoc. Bravo za BRACU CRNOGORCE i sve koji nam pomazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA