Gej strejt alijansa: LGBT populacija pomaže ugroženima od poplava!

17. maj je Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije i to je prilika da LGBT populacija pokaže solidarnost sa nastradalim i ugroženim u poplavama u Srbiji i u Bosni i Hercegovini

  • 48

Gej strejt alijansa uputila je danas apel LGBT populaciji u Srbiji da se pridruži akciji prikupljanja novca za pomoć ugroženim u poplavama.

U saopštenju se navodi da je 17. maj Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije i da je to prilika da LGBT populacija pokaže solidarnost sa nastradalim i ugroženim u poplavama u Srbiji i u Bosni i Hercegovini.

Ova NVO asocijacija je saopštila da se odlažu planirani događaji osim filmskog i tribinskog programa u Ustanovi kulture Parobrod od 19. do 23. maja, a u toj ustanovi će biti postavljene kutije za novčane donacije.

Od 2004. godine, 17. maj se obeležava kao Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije, navedeno je u saopštenju.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    17. maj 2014 | 22:35

    I ja upućujem apel vama iz LGBT-a da ne apelujete nego da zavrnete nogavice.

  • leo

    17. maj 2014 | 22:22

    I ja sam gej i punio sam dzakove jutros i izvadio cebad iz ormara poslao u sumice ! Da ne bude samo da su pomagali navijaci - posto nas niko nece da pomene !

  • VelikaKladuša

    17. maj 2014 | 22:19

    Pomoc je bitna svakako al pomozite i sebi i nadjite zenu za zivot nebrukajte muski rod ko Boga vas molim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA