HVALA, KOMŠIJE: Hrvatska poslala 65 tona vode za piće!

Na Granični prelaz Batrovci stiglo je tri kamiona humanitarne pomoći sa 65 tona vode za piće iz Hrvatske

Hrvatska je građanima Srbije, pogođenim velikim poplavama, poslala 65 tona vode za piće, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na Granični prelaz Batrovci stiglo je tri kamiona humanitarne pomoći sa 65 tona vode za piće iz Hrvatske, precizirano je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    18. maj 2014 | 22:42

    E sad jos kad bi nam ovo ostalo u glavi da treba medjusobno da se pomazemo, bilo bi lepo

  • Samo ja

    19. maj 2014 | 00:47

    Kao hrvatica, zelim vam reci da ipak vecina Hrvata nije tako losa. I moji su ostali bez svega u ratu, ali nikada me nisu ucili mrznji i zapravo me boli kad procitam negativne komentare, bilo na srpskim ili hrvatskim portalima. Sigurna sam da bi i vi pomogli nama da smo u takvoj situaciji. Drzite se, molimo se za vas!

  • Martina

    19. maj 2014 | 00:31

    Najzalosniji su mi neki totalno bezvezni i nepotrebni komentari... Ljudi,pogledajte kakva je situacija...pogledajte sta se desava...U ovakvim trenucima PRVO je i osnovno najvaznije biti covjek. Ne sudimo po proslosti,po boji, vjeri,dijalektu.... Na kraju..svi smo mi od krvi i mesa. Hrvatska je uz vas ! Pozdrav iz Zagreba. Vjerujem u snagu balkana i dobrih ljudi koji su sada nakon toliko dugo vremena pokazali da su zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA