NAJHRABRIJI RUS: Skočio sa mosta da bi spasio srpske spasioce!

- Spasioci su dali i daju sve od sebe da nam pomognu. Jedan Rus je skočio sa mosta kako bi spasao dvojicu naših ljudi - rekao je Vučić

  • 41

U najugroženijem mestu u Srbiji, zahvaćenom poplavama - Obrenovcu, dogodio se nesvakidašnji, reklo bi se herojski potez, koji je uradio jedan od ruskih spasioca, kada je skočio sa mosta u reku, kako bi iz nje izvukao dva srpska spasioca i ljude iz čamca koji se prevrnuo.

Jedan ruski spasioc je jučerašnji heroj dana, naime on je videvši da se čamac za spasavanje u kojem su bile dve Obrenovčanke i dva srpska spasioca prevrnuo u vodi i da ih je počela nositi bujica, skočio sa mosta, doplivao do njih i sve ih spasio.

Nema šta, potez vredan divljenja, a da je to zaista tako potvrdio je i premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je juče u obilasku Obrenovca ispričao svoje viđenje ove situacije.

- Svašta se dešava ovde. Situacija je takva da ima i lepih i ružnih priča. Jedna od njihe je i ta da je jedan Rus - spasioc, rekao bih, ludačkom hrabrošću skočio i spasao dva srpska spasioca i dve žene od vodene bujice i svi smo mu zahvalni na tome - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA