Kafa u kafićima može da se plati SMS-om na 1003

Ovoj akciji su se pored kafića u Novom Sadu pridružili se ugostitelji iz Zrenjanina

  • 11

Novosadski ugostitelji pokrenuli su akciju "Plati svoju kafu SMS-om" i uključili se u pomaganje stanovništvu ugroženih područja. Akciji su se pridružili i ugostitelji iz Zrenjanina, prenosi RTV.

Gosti ugostiteljskih objekata koji su se odazvali ovoj akciji svoju kafu mogu platiti slanjem SMS poruke na humanitarni broj 1003.

Do sada su se akciji odazvali sledeći kafei: kafe knjižara Nublu, Porta, Absolut, Pab, Tapas, Trčika, kafe Pero, Đardino, kafić u Temerinu, Tako je suđeno, La Forca, Dum Dum, Ze Bar, Lazin salaš, kafe NY, kafe Šamrok.

Ovoj akciji su se pridružili i zrenjaninski kafe Mini bar i Danguba. Kafe Old Tajm će za SMS na 1003 nuditi i sok ili vodu po izboru.

Radio-televizija Vojvodine poziva ugostitelje koji se odluče da podrže akciju "Plati svoju kafu SMS-om" da se prijave preko profila ove medijske kuće na društvenim mrežama, kako bi se ažurirala lista i obavestili građane gde mogu popiti "humanitarnu" kafu

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mijat011

    20. maj 2014 | 16:07

    Tu su pre humani vlasnici tih kafica nego ovi sto piju kafu. Ja sad na primer posaljem 20 poruka i dobijem gratis patike i ja sam kao human?!

  • made in great britain

    20. maj 2014 | 15:58

    Zasto ne moze iz inostranstva neki sms broj? Kad je glasanje za Zvezde granda onda ima milion brojeva za slanje sms-a. Sramota. Na jednom broju,mreza O2,imam oko 60 funti kredita prepaid,hteo bi da pomognem.

  • Atina

    20. maj 2014 | 17:07

    Bravo bravo bravo po hiljdau puta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA