SUĐENJE ZEMUNCIMA: Kalinić optužio advokate Luke Bojovića da se drogiraju!

Sretko Kalinić, član zemunskog klana, sudskom veću je predložio da advokate Luke Bojovića veštače na narkotike. Sudija Vladimir Mesarović ga je opomenuo, a advokati su ukazali da je neobično što svedoci koje Kalinić na suđenju pominje, završavaju ubijeni

  • 3

Miloš Simović, pripadnik zemunskog klana kom se sudi zbog više ubistava, pozvao je danas zamenika tužioca da dođe i da ga sasluša, jer on ima saznanja o ubistvu Cvetka Simića. Simović je ranije, pred sudom izjavio da je Simića ubio Sretko Kalinić, kom se takođe sudi zbog sumnje da je bio deo klana Luke Bojovića.

 

Međutim, kako ovo ubistvo nije predmet optužnice, o njemu se dalje nije raspravljalo, ali se oštra polemika povela oko iskaza njegove udovice Ane Simić, u kom je ona navela da je bila bliska sa Kalinićem.

 

Za reč se javio i sam Kalinić, koji je sudskom veću predložio da Bojovićeve advokate veštači na narkotike. Sudija Vladimir Mesarović ga je opomenuo, a advokati su ukazali da je neobično sto bivaju ubijeni svedoci koje Kalinić na suđenju pominje.

 

- Kalinić je predložio da se sasluša Nikola Bojović, Rade Rakonjac, a predlaže i Filipa Koraća, koga jure da ubiju- rekao je advokat Borivoje Borović.

 

Nastavak suđenja je zakazan za 10. jun, do kada bi u sud trebalo da stignu rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja optuženih Simovića i Kalinića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    20. maj 2014 | 17:43

    Sta ovaj monstrum prica uopste, da se saslusaju pokojni ljudi? Da li je moguce da coveku kojo je mleo ljude u masini za meso neko shvata ozboljno? Covek je van sebe od rodjenja ocigledno.

  • Marko

    20. maj 2014 | 18:03

    Pa ko ih likvidira nego Bojovićevi ljudi da ne bi svedočili...a advokate treba testirati na narkotike,jer dobro je poznato da većina asvokata uzima kokain.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA