ŠTA TI JE SRPSKI DUH: Baka provela dva dana na drvetu, dok nije spasena iz poplava! (VIDEO)

U najtežim trenucima, priča jedne bake uspela je da izmami osmeh velikog broja ljudi. Iako joj je poplava uništila skoro sve što ima, ona ne odustaje i pokazuje neverovatan optimizam

  • 46

Slavna Lazić, jedna je od mnogobrojnih evakuisanih građana, čiji su dom odnele poplave koje su zadesile našu zemlju i trenutno se nalazi u "Kombank Areni".

Naime, Slavna je objasnila na koji način se spasila iz horora u Obrenovcu. Iako su joj poplave oduzele sve, nisu joj otele njen optimizam.

U ovim trenucima teško je izmamiti osmeh, a kako je ona to uspela i zašto su je ljudi zavoleli, pogledajte!

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea Su

    21. maj 2014 | 01:18

    E, pa ovako nešto ne pamtim, kada sam videla! Tolko energije i optimizma, da ne poveruješ, od nekoga, ko je to preživeo, neverovatno! Baka je fenomen! Koji psiholozi, ona nam je najbolji psihoterapeut! Terapija, iz iskustva, i to kakvog! Treba je dozirati, svaki dan, bar tri puta! Od nje beži svaka depresija, glavom bezobzira! Da nas nasmeje, u ovakvoj katastrofi, neverovatno! Neka nam poživi, još dugo, dugo i neka i dalje širi svoj vedri duh, u zdravlju i veselju, insalah! Svaka vam čast, što je nađeste! Mnoge od nas može da pouči, kako preživeti, a ostati normalan! Alal joj vera!

  • Pantomime

    21. maj 2014 | 00:57

    Dal da plačem ili da se smejem!? Bako kralj si... kao moju babu da gledam xD

  • BALKANSKI SPIJUN

    21. maj 2014 | 01:11

    Baka bi Hitleru srce iscupala za 3 sekunde!!! :)) a ove danasnje sa kineskim noktima ,cim malo tesko u braku beze nazad kod mame ;-p

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA