IT sektor prikupio 40 miliona dinara za poplavljene, akcija se nastavlja!

Udruženje za IT sektor Privredne komore Srbije pokrenulo inicijativu za pomoć postradalim u poplavama. Sve je veći broj firmi koje se odazivaju na ovaj apel

  • 0

Udruženje za IT sektor Privredne komore Srbije pokrenulo inicijativu za pomoć ugroženima u poplavama. Do sada je zahvaljujući ovoj inicijativi prikupljeno skoro 40 miliona dinara, od čega je kompanija Comtrade donirala 11 miliona dinara!

Donaciju su dale i kompanije: PIN Computers, Kimtec, EWE, Asbis, Microsoft, Saga, S&T, E-smart, ITSS, Pin, PSTech, zatim Belit, Informatika, IIB, Absoft, ASW, HCT, Savus, Embedded++, PSTech, Visaris, Indas, Sony

Privredna komora Srbije poziva sve IT firme da u svom Udruženju evidentiraju vrstu usluga koju su spremne da pruže iz oblasti svoje ekspertize (projektovanje mrežne infrastrukture, konsalting i projektovanje informacionih sistema).

Broj žiro-računa na koji mogu da uplate donacije glasi:

Račun: 840-3546721-89

Primalac: Ministarstvo finansija – Uprava za trezor

Svrha uplate: "Vlada RS – otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave"

Takođe, zainteresovani za pomoć mogu se javiti direktno u Privrednu komoru na telefon: 011/3300-4521 ili na mejl adresu: ict@pks.rs.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA