GDE ĆE IM DUŠA? Obijali i krali za vreme poplava!

Jagodinska i paraćinska policija privele osobe zbog krađa, obijanjai drugih razbojništva koja su učinjena za vreme vanredne situacije zbog poplava

  • 7

Paraćinska policija je uz odobrenje osnovnog javnog tužioca odredila meru zadržavanja do 48 sati B. S. (1979) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. On se tereti da je 20. maja ove godine ukrao garažna vrata oštećena poplavom iz jednog dvorišta u Paraćinu.

Paraćinska policija uhapsila je V. M. (1988) iz Paraćina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa. On se tereti da je 20. maja ove godine, ispred kineske radnje u Paraćinu gde je vlasnik izneo robu iz poplavljene radnje, ukrao mobilni telefon, a zatim tukao vlasnika čime mu je naneo više povreda po glavi i telu. V. M. je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Jagodinska policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati D. K. (1987) iz Jagodine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa na teritoriji grada prethodnih dana.

On se tereti da je metalnom šipkom obijao podrume i iz njih otuđivao predmete pogodne za prodaju.

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarkoS

    22. maj 2014 | 13:05

    Dabogda im zadnje bilo!!!!

  • Gordana Š

    22. maj 2014 | 15:26

    Zašto se konačno ne objavljuju puna imena i prezimena prestipnika. Treba i slika da ih vide svi. Bilo bi ih sigurno manje.

  • Miki Stuttgart

    22. maj 2014 | 19:15

    Ja samo mogu reci da bih bilo dobro u vandrednim situacijama Smrtna kazna i javno ga prikazati na TV sta je napravio i sta ga je snaslo u roku od jednoga dana bih se smanjilo svaka pljacka i kradje Nikome nebi palo na pamet tako nesto da napravi. DA BOG DA DA NIKADA SRECU NEMAJU U SVOM ZIVOTU SMRADOVI JEDNI STIDITE SE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA