Uroš Mišić nije došao na suđenje, pravda se da je u Obrenovcu!

Navijaču Crvene zvezde sudi se za nasilničko ponašanje prema dvojici američkih marinaca u februaru prošle godine, u beogradskom klubu "Plastik". Tvrdi da učestvuje u akcijama Gorske službe spasavanja u Obrenovcu

  • 5

Navijač Crvene zvezde, Uroš Mišić, nije danas došao u Prvi osnovni sud u Beogradu, jer učestvuje u akcijama Gorske službe spasavanja u Obrenovcu.

O razlozima nedolaska Mišića u sud, obavestio je njegov advokat, kom je naloženo da dostavi dokaz o tome.

Navijaču Zvezde sudi se za nasilničko ponašanje prema dvojici američkih marinaca u februaru prošle godine, u beogradskom klubu "Plastik". U sudnici se danas pojavio jedan svedok, ali on nije saslušan, pošto je početak ponovljenog suđenja odložen za 30. jun.

Prvom presudom, koja je ukinuta, on je bio oslobođen optužbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    22. maj 2014 | 13:39

    a jel su amerikanci došli ?

  • realNo

    22. maj 2014 | 20:56

    pazi ovo, marinci dobili batine i sada tuže, pa toliko filmova o njima, te ovakvi smo, te onakvi su, te najjači, te najjbolji, a ono žene! Pa šta i da jeste član gorske službe? Pa ko će sutra ako se zarati da ratuje Uroš Mišić ili gej aktivisti, ko će zemlju da brani od ovakvih sranja japi menadžeri ili Uroš Mišić i slični, pa ova zemlja je ponikla na krvi ovakvih ljudi kao što je Mišić jer su išli u svim ratovima u prve redove! Pa nekada ste imali pitanje u upitniku za vojni rok JNA, DA LI SI SPOSOBAN DA BUDEŠ VOĐA GANGSTERSKE BANDE? a pitanje je fora da se vidi da li si spreman da budeš lider, a ne gangster.

  • Pantomime

    22. maj 2014 | 22:55

    Ne razumem kako deci mogu da budu uzor, Uros Misic, Velibor Dunjic... a i sto im se daje toliki publicitet. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA