Potreban građevinski materijal i majstori za popravke uništenih kuća!

Kompanije i pojedinci koji žele i misle da mogu da pomognu u izgradnji i obnovi, donacijom materijala ili sopstvenim radom, da se jave na telefon 065 2013 555 i 011 7856 131, ili popune prijavu na sajtu www.tender5.net

  • 0

Cigle, kompletan građevinski materijal, krečenje, nove instalacije, majstorske usluge, alati, ali i puno ljudskog rada i truda, sve će ovo biti preko potrebno kada se voda povuče sa svih trenutno poplavljenih područja u Srbiji. Zato razmišljajmo na vreme kako da pomognemo svojim sugrađanima da se što pre vrate u svoje domove.

Zato je upućen apel svim proizvođačima i prodavce građevinskog materijala i opreme, građevinskim radnicima, zanatlijama, vodoinstalaterima, molerima, električarima, parketarima, keramičarima, bravarima… ili pojedince koji žele i misle da mogu da pomognu u izgradnji i obnovi, donacijom materijala ili sopstvenim radom, da se jave na telefon 065 2013 555 i 011 7856 131, ili popune prijavu na sajtu www.tender5.net.

U saradnji sa Crvenim krstom Republike Srbije, Tender5 i kompanija LINK group organizuju bazu kompanija i pojedinaca koje žele da pomognu u otklanjanju posledica izazvanih nezapamćenim poplavama u našoj zemlji. Važno je da ovom prijavom i željom pokažemo ljudima koji su ostali bez svojih domova da smo uz njih kada bude došlo vreme za sanaciju nastale štete.

- U okviru Tendera 5 oformićemo call centar sa volonterima koji će biti na raspolaganju svima koji žele da izvrše donaciju svaki dan od 9 ujutru do 18h. Želimo da zajedničkim snagama skupimo dovoljno materijala i radne snage da pomognemo ugroženima da ponovo izgrade svoje domove - kaže se u saopštenju.

Tender 5 je servis koji služi za posredovanje između građana i izvođača radova. Tender 5 posluje u okviru LINK Business Incubatora i razvojni je projekat kompanije LINK group.

Svi građani koji takođe žele da pomognu da se raščiste i obnove ugrožena područja, a nisu deo građevinske industrije, mogu da se prijave na “mobu”, da doniraju sopstveni rad i pomognu našim sugrađanima. Prijave su na sajtu: http://www.moba2014.org/

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA