SRAM VAS BILO! Šiptarska Fejsbuk stranica "Srbijo - dobrodošla u pakao"

Pozovite sve svoje prijatelje da prijave ovu stranicu Fejsbuku, čiji je jedini cilj raspirivanje mržnje prema Srbima

Na Fejsbuku se pojavila stranica "Welcome in HELL Serbia" kojom se poziva na ubijanje Srba i nasilje prema njima. Postovi su na albanskom jeziku, a do sada je prikupila više od 4.000 lajkova.

Uz pregršt psovki i pogrdnih postova, pojavljuje se i slika srpske zastave koja gori, ali i post na kome se navodi da se Srbiji uskoro bliži kraj. Takođe, osim na nasilje prema Srbima, poziva se i na nasilje prema Grčkoj.

Među postovima pojavljuje se i slika države koja obuhvata Albaniju, Kosovo i Metohiju, ali i istočne delove Crne Gore i zapadne delove Makedonije i Grčke.

Stranica se pojavila 23. februara i pravo je čudo kako nije ukinuta, s obzirom na to da propagira širenje nacionalne mržnje i poziva na nasilje i ubistvo.

Pozovite sve svoje prijatelje i prijavite ovu stranicu Fejsbuku kako bi je ugasio, jer je njen jedini cilj raspirivanje mržnje prema Srbima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    23. maj 2014 | 16:05

    Crni orao,crna i dusa, ko god morao,neka ih slusa, duse su sitne,a sisle s'uma, uz blagu pomoc-URANIJUMA. ( Sa pricom ovom treba prestati,jer nisu svesni da ce - nestati.Ukoliko im to i nesto znaci,siroti uran,zraci li - ZRACI. )...

  • Uros Niksic

    23. maj 2014 | 14:16

    Zasto objavljujete ovo uopste??????

  • Sremac

    23. maj 2014 | 14:36

    Ma jebes stoku,čekamo mi nasih 5 minuta pa cemo videti ko ce u pakao...Od svetog Save nam je zavet ostao da odbranimo nase Kosovo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA