POSLEDNJI KINESKI CAR: Ovaj Kinez je Srbima "prodavao čizme od nula dinaLa"!

Društvene mreže su tokom opasnosti od poplava i gradnje nasipa u Sremskoj Mitrovici brujale o mladom Kinezu koji je pritekao u pomoć i postao heroj tog grada. Saznajte o kome je reč

  • 18

Da nesreća najbolje ujedinjuje ljude bez obzira na nacionalnost ili versku pripadnost pokazao je i heroj iz Sremske Mitrovice. Sigurno ste čuli o Kinezu koji je braniocima nasipa besplatno delio gumene čizme. Ukoliko niste, sad ćete ga upoznati.

Društvene mreže su moćan alat u ovakvim situacijama. Kako smo uz pomoć Tvitera saznali za humano delo ovog Kineza, tako smo uspeli da saznamo i njegovo ime. Plemeniti Haj Hong je tokom opasnosti koja je pretila Sremskoj Mitrovici stajao na nasipima i svim braniocima besplatno delio gumene čizme vičući "gumene čizme nula dinala".

Upravo zbog svoje humanosti i želje da pomogne narodu i zemlji u koju došao, Haj Hong je postao pravi heroj tog grada.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Debeli

    24. maj 2014 | 11:02

    I ovo je jedan od primjera koji dokazuje da su ljudi, ljudi, ma koje nacije ili vjere bili.I kad prodju ova teska vremena, jako je vazno, da se ne dijelimo na kineze, srbe, ruse, hrvate, bosnjake...Nego na dobre ljude i ljude rdje.Svaka cast za brata kineza.

  • Coara

    24. maj 2014 | 10:58

    ZIVELA REPUBLIKA KINA!!!

  • badboy

    24. maj 2014 | 11:01

    gumene čizme nula dinala haahaaahah koji kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA