MUNJEVITO: Policija otkrila ko je u centru Novog Sada ubio Vojislava Škrbića!

Zbog ubistva novosadskog narko bosa Vojislava Škrbića, koji je u četvrtak uveče ubijen u lokalu u centru Novog Sada, policija traga za Dušanom B. (25) iz Bačkog Dobrog Polja

  • 38

U okviru istrage, inspektori novosadske kriminalističke policije identifikovali su Dušana Buhu (25), zvanog Željo iz Bačkog Dobrog Polja, kao osobu koja je u kafiću Gondola u centru NS, pre dve večeri, ispalila nekoliko metaka iz pištolja i usmrtila Vojislava Škrbića(40), odnosno teško ranila Todora Tucakova(39).

Dušan Buha je pre izvesnog vremena promenio identitet. Njegovo ranije ime i prezime bilo je Želimir Višković. Kao saučesnik u ubistvu i teškom ranjavanju identifikovan je Miloš Buha(43) iz Stepanovićeva. Osumnjičeni su u bekstvu i policija intezivno traga za njima.

Policija je Beočinu pronašla crni BMW, koji su Dušan i Miloš Buha koristili za bekstvo sa lica mesta. Vozilo nije zapaljeno i u njemu su nadjeni materijalni tragovi i dokazi. Dvojica osumnjičenih nisu u srodstvu. Istraga o motivu sužena je na dva pravca. Prvi se odnosi na sukob kriminalnih narko grupa zbog prevlasti u NS i Vojvodini, a drugi na kladioničarske poslove.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicia

    24. maj 2014 | 18:45

    Vidim da ovde ima dosta ljudi koji velicaju kriminalce... Strasno

  • DD

    24. maj 2014 | 18:54

    J..E MI SE ZA NJEGA I NJEMU SLIČNIM U OVAKVOJ SITUACIJI. KAKO JE ŽIVEO TAKO JE I ZAVRŠIO.

  • MB

    24. maj 2014 | 18:21

    Kako je radio tako je i zaradio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA