Policija rekla da je divan čovek, on iz vozila u pokretu ubio sedmoro, jer nema seks! (FOTO) (VIDEO)

- Ne znam zbog čega vam se ne sviđam, ali kazniću vas zbog toga. Ući ću u najpopularniju kuću sestrinstva na Univerzitetu i preklaću svaku razmaženu, uobraženu plavu go**arku koju vidim unutra - rekao je ubica Eliot Rodžer (22) na snimku koji je postavio na Jutjubu

  • 7

Eliot Rodžer (22), student američkog Univerziteta u Kaliforniji ubijen je u petak uveče, nakon što je u pucnjavi iz vozila u pokretu ubio sedmoro ljudi, a još sedmoro ranio.

Rodžer je sin asistenta režisera sage "Igre gladi" a u krvavi obračun sa lepim devojkama u gradu Santa Barbara je krenuo jer se, navodno, osećao usamljeno zbog toga što su ga žene odbijale.

Rodžerova porodica nekoliko nedelja ranije pozvala je policiju uznemirena zbog snimaka koje je postavljao na Jutjubu, koji su se ticali samoubistva i ubistva drugih ljudi.

U policiju je pozvan je na informativni razgovor, nakon kog su doneli zaključak da je mladić savršeno "ljubazan, učtiv i divan čovek", prenosi Dejli mejl.

Ipak, nakon što je pronađen video, vlasti veruju u mogućnost da je u pitanju bilo masovno ubistvo sa predumišljajem.

U jezivom sninku koji je postavio i nazvao "Odmazda", Eliot se pravdao za užasan zločin koji će uskoro počiniti.

- Imam 22 godine i nevin sam, nikada nisam ni poljubio devojku. Na koledžu svi imaju seks, zabavu i zadovoljstvo. U tim godinama ja trulim u samoći. Nije pošteno. Vama devojkama nikada nisam bio privlačan. Ne znam zbog čega vam se ne sviđam, ali kazniću vas zbog toga. Ući ću u najpopularniju kuću sestrinstva na Univerzitetu i preklaću svaku razmaženu, uobraženu plavu go**arku koju vidim unutra. Pobiću sve devojke koje su me gledale kao inferiornog kada bi im prišao. Biće mi veliko zadovoljstvo da vas pokoljem. Tada će vam biti jasno da sam superiorni alfa muškarac. Kada pobijem devojke u sestrinstvu, izaći ću na ulicu i pucati u sve te popularne klince koje vidim - objavio je mladić koji je tokom ostvarivanja svog užasnog plana umro posle ustrelne rane u glavi. Ne zna se da li je on naneo ili ga je policija upucala.

Rodžer se oglasio i na svom Tviter profilu pre nego što se odlučio na mahniti zločin.

- Zašto su devojke privučene nasilnim momcima a ne sviđaju im se fini momci poput mene? -napisao je Rodžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blade

    25. maj 2014 | 13:35

    Fizicki nije cak ni ruzan ne znam zasto su ga ignorisale,mada verovatno se cudno ponasao...Nazalost u nekim stvarima je cak bio u pravu. Cak i medju nama ima ovakvih momaka,pogotovo sto danas cure u Srbiji vole moc i pare

  • d3vilcode

    25. maj 2014 | 13:27

    nakupilo se burazeru pocivaj u miru i ti i ostali sto si ih pobio

  • Sone

    25. maj 2014 | 14:21

    Ma jeste bas zbog seksa, seks je ljudi moji precenjena kategorija kod mnogih... nema tu nista ni lepo ni znacajno a i sama ljubav.Evo ja sam njegovih godina imao gomilu devojaka i sta mi sve to znaci,sve su to mahom neostvarene i zbunjene mlade zene koje beze od obaveza i mastaju o lagodnom zivotu,ne zele da budu kao mame a shvataju da je danas tesko postici i mamin nivo.Prema tome ovaj decko je pukao zbog drugih stvari koje su samo njemu poznate a taj seks je samo opravdanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA