DŽAMBO SE VRATIO KUĆI: Bolje da sam se udavio, od mrtvog mačeta mislio sam da je moja beba! (FOTO)

- Neću da se smirim dok ih ne nađem. Makar i mrtve. Noću jedva zaspim, ne jedem, smršao sam 10 kila. Samo zurim u telefon - priča kroz suze Džambo

  • 63

Slobodan Nedeljković Džambo (25) juče se prvi put vratio u svoju kuću posle potopa koji je pogodio Obrenovac. Heroj, koji je u poplavi izgubio ženu i dete i spasao stotine ljudi iz bujica, na pragu razorenog doma zatekao je jezive prizore koji su ga rasplakali, piše "Informer".

Sve što je Džambo mogao da vidi bili su mrtvo mače, igračke i posepana odeća.

- Bože, zašto ovo? Obesiću se, skočiću sa mosta, nema više razlog da živim. Od ovog mrtvog mačeta najpre sam pomislio da je moja beba Miško. Sve mi je uništeno. Lakše bi mi bilo da sam se ja ovde udavio - kroz suze priča Džambo.

On se prisetio dramatičnih scena kad je Obrenovac poplavljen.

- Odavde sam vadio Miška i ženu Sanju. Evo, vidite, voda je već bila do kukova. Jedva sam ih spasao i odveo kod tasta. Otad ih više nisam video. Sanjam ih već noćima - kaže, pokazujući na uništene zidove kuće u kojoj je nekada živeo.

I dalje pokušava od komšija da sazna da li je neko video njegove najmilije:

- Neću da se smirim dok ih ne nađem. Makar i mrtve. Noću jedva zaspim, ne jedem, smršao sam 10 kila. Samo zurim u telefon i čekam da mi neko javi da su pronađeni - objašnjava Džambo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasa

    26. maj 2014 | 12:53

    Ovom coveku treba pomoc u svakom smislu.Pre svega psiholog i materijalno.Kako su ga i pustili da dodje sam u kucu u takvom stanju?Da li je moguce da niko od politicara,policije i svih koji mogu da pomognu da mu se porodica nadje nista ne preduzima.

  • Bojan

    26. maj 2014 | 11:20

    Molio bih drzavu da ne ostavlja ovakvog coveka u teskoj situaciji i mislim da pored materijalne, pod hitno mu je potrebna i pomoc psihologa!!! Pomozite coveku da prebrodi sadasnju situaciju odmah!

  • aerosmith

    26. maj 2014 | 12:19

    hocu da sledeca informacija o ovom coveku bude da je pronasao zenu i dete,da su zivi i zdravi.ovo je nepodnosljivo bolna prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA