Peurači ukinut pritvor, brani se sa slobode

Apelacioni sud je potvrdio rešenje Specijalnog suda u Beogradu od 15. maja kojim je Dragoljubu Peurači ukinut pritvor, izjavila je danas portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić

  • 9

Direktor Inspekcije za rad u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike Dragoljub Peurača pušten je da se brani sa slobode u daljem toku istrage koju protiv njega vodi tužilaštvo za organizovani kriminal, zbog sumnje da je primio mito od 15.000 evra.

Apelacioni sud je potvrdio rešenje Specijalnog suda u Beogradu od 15. maja kojim je Peruači ukinut pritvor, izjavila je danas Tanjugu portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Peruča je u pritvoru proveo manje od dva meseca, nakon hapšenja 20. marta.

Tužilaštvo pokrenulo je istragu zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, tako što je od vlasnika privatnog preduzeća "Men Pauer" (Man power) zahtevao novčani poklon u iznosu od 30.000 evra, a da je primio 15.000 evra.

Peurača je ranije radio kao operativac u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, odakle je otišao za načelnika odeljenja za kontraobaveštajnu zaštitu u kabinetu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bubamara

    26. maj 2014 | 20:13

    Covek mi je komsija, odrasli smo u istoj ulici....Sramim se odluke o ukidanju pritvora, eto takav je...

  • jery

    26. maj 2014 | 19:59

    trebalo bi napraviti tajnu policiju koja će ovakvima polomiti ruke i noge čim ih sud oslobodi!

  • Sone rus@

    26. maj 2014 | 20:36

    A u srbiji ništa novo !!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA