DEVOJČICA IZ VIDEA "BOŽE, PETRA": Pomozite nam da obnovimo vrtić! (VIDEO)

- Poplava je uništila zidove, podove, stolove, igračke i krevetiće. Naši drugari i naše vaspištacice ostali su bez jedinog vrtića u gradu. Hajde da se potrudimo da deci vratimo preškolsku ustanovu "Decija radost" - kaže Natalija u video poruci

  • 0

Mala zvezda interneta Natalija Mitrović koja je postala poznata po svojoj rečenici "Bože Petra", pozvala je na obnavljanje predškolske ustanove "Dečja radost" u Svilajncu, koja je u toku noći 16. maja 2014. godine pretrpela je udar razornog poplavnog talasa iza koga je ostala pustoš.

"Vrtić u kome smo proveli najlepše dane uništen je poplavama. Poplava je uništila zidove, podove, stolove, igračke i krevetiće. Naši drugari i naše vaspištacice ostali su bez jedinog vrtića u gradu. Hajde da se potrudimo da deci vratimo preškolsku ustanovu "Decija radost"", kaže Natalija u video poruci.

Ova ustanova zbrinjavala je oko 450 dece u potpunosti je uništena. U sva tri objekta čija je ukupna površina oko 2.500 m2 uništen je kompletan inventar i oprema za rad. Vrata i prozori su deformisani, pločice odlepljene, laminat podignut, zidovi natopljeni vodom čija visina je prelazila 1,5 metar. Voda, koja se zadržala u objektu 6 dana, je trajno uništila dečje krevetiće, stolove i stoličice, kuhinjski blok, vešeraj, kotlarnicu, administrativnu opremu...

Svi koji žele da pomognu u obnovi vrtića mogu se obratiti na sledeće kontakte: 064/891-29-60; decjaradostsv@gmail.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA